Spårbarhet för din transportverksamhet


START FUNKTIONER TEKNIK PRISER PARTNER FRÅGOR & SVAR KONTAKT? Tål verkligen smartphones professionell användning i utsatta miljöer?

Det finns en mycket stor bredd av Android-enheter, allt ifrån ruggade och tåliga enheter enligt industristandard till standardenheter med fokus på kostnadseffektivitet eller prestanda. Beroende på hur din verksamhet ser ut varierar också vilken typ av enhet som är lämpligast. Kanske varierar också dina behov inom flottan och då kan du skräddarsy din hårdvara efter detta behov. Det bästa av allt är att det är helt upp till dig. Du är inte begränsad till någon specifik modell, serviceavtal eller prisnivå.


? Vad händer när man inte har täckning?

Ibland händer det att man vistas i områden med dålig mobiltäckning. FrontFleet löser detta problem genom att lagra din aktivitet lokalt i telefonen under denna perioden och synkroniserar sedan alla förändringar i systemet när täckningen åter igen är god.


? Vad innebär en molntjänst för mig?

Det innebär bland annat att du slipper tänka på installationer, servrar, uppgraderingar och licenskostnader. Det innebär också att du bara betalar för det du använder. Inga avtal på flera år som baseras på en verksamhet som är i ständig förändring. Lägg till och ta bort fordon allt eftersom dina behov förändras och undvik långa avtal. Vi menar att det ska vara enkelt, och det ska vara på dina villkor.