Spårbarhet för din transportverksamhet


START FUNKTIONER TEKNIK PRISER PARTNER FRÅGOR & SVAR KONTAKTSMARTA ENHETER

FrontFleet utnyttjar kraften i dagens smarta enheter såsom smartphones och tablets. Det finns en stor variation av olika typer av smarta enheter i olika prislägen och man kan alltid hitta en enhet som passar in i din verksamhet. Oavsett om du är ute efter en enhet som är kostnadseffektiv, liten, stor, stryktålig, hållbar enligt industridstandard, kraftfull eller med inbyggd laserscanner för streckkodsläsning. Dessa enheter är väldigt flexibla och om en standardmässig konsumenttelefon kan täcka de vanliga behoven kan de alltid kombineras med andra enheter mer lämpade för att täcka de speciella behoven. Operativsystemet och dess ekosystem erbjuder utmärkt stöd för mjukvaruadministration, uppgraderingar och en stor marknad med tredjepartsapplikationer, som ger användningsområden även vid sidan om FrontFleet. Tillsammans med de inbyggda, högkvalitativa sensorerna och låga kostnader, kommer dessa enheter att dominera framtida mobila lösningar inom transport och logistik. Fokus ligger i första hand på Android tack vare dess flexibilitet och bredden på hårdvara.
SAAS

FrontFleet är en så kallad Saas (Software As A Service), som i stora drag betyder att systemet är webbaserat och att du betalar för det använder. Det krävs ingen installation eller licens. Du betalar bara en avgift per månad baserat på antal fordon. Drift och underhåll hanteras i en molnservermiljö som erbjuder en säker och stabil drift med stora skalbarhetsfördelar som i slutändan gör att priset kan hållas nere.WEBBKLIENT

På kontoret är webbklienten för FrontFleet tillgänglig från alla moderna webbläsare på Windows, Mac OS och Linux. Med det användarvänliga webbgränssnittet är det enkelt att komma igång och allt du behöver är ett användarkonto. Inga krångliga installationer eller uppgraderingar att hålla reda på. Full fokus på din verksamhet från dag 1.
I FORDONET

Alla fordon eller förare är utrustade med en smart enhet som lämpligtvis placeras i en hållare för att underlätta hanteringen. Eftersom kontinuerlig användning av GPS ökar batteriförbrukningen är det rekommenderat att enheten alltid har en laddkabel tillgänglig. Stora och tydliga knappar i mobilappens gränssnitt gör det enkelt för föraren att hantera enheten i fordonet.
GPS-BOX OCH SENSORER

I vissa fall kan en fast monterad traditionell GPS-box för positionering vara nödvändig av olika anledningar. FrontFleet stödjer både den traditionella box-lösningen och positionering från smarta enheter. Dessa kan dessutom användas tillsammans i kombination för olika användningsområden inom din verksamhet. Box-lösningen kan dessutom användas ihop med temperatursensorer för övervakning. Kontakta oss för mer information kring priser, installation och vad som passar bäst för just din verksamhet.